top of page

İADE VE DEĞİŞİM KOŞULLARI

1. SATIN ALDIÄžIM ÜRÜNÜ Ä°ADE ETMEK Ä°STÄ°YORUM, NASIL YAPABÄ°LÄ°RÄ°M?
Ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren, faturanız ile birlikte 14 iÅŸ günü içerisinde tarafımıza ulaÅŸtırılması gerekmektedir. (Size gelen faturanın alt kısmındaki boÅŸluk kısmı doldurularak, iade etmek istediÄŸiniz ürünün/ürünlerin açıklamasını ve iade sebebinizi not düÅŸünüz.)

​

2. KUSURLU ÜRÜNLER

Öncelikle yaÅŸadığınız durumdan dolayı özür dileriz. Kusurlu defo, yırtık) olan ürünlerden markamız sorumludur, kargo satıcıya aittir. . BelirtmiÅŸ olduÄŸunuz ürün stoklarımızda bulunduÄŸu takdirde, deÄŸiÅŸiminiz hızlı bir ÅŸekilde saÄŸlanacaktır. Dilerseniz sipariÅŸinizi baÅŸka bir ürünle yenileyebilir ya da iade edebilirsiniz. 

​

3.KEYFÄ° Ä°ADELER

Keyfi (bedenin küçük ya da büyük gelmesi, ürünü beÄŸenmeme, vs.) iadelerde kargo ücretleri alıcıya aittir. 

​

4. KARGO GÖNDERÄ°MÄ°

AnlaÅŸmalı kargolarımız dışında tarafımıza gönderilen kargolarınız kabul edilmez.
 

5.Ä°ADE MEVCUDÄ°YETÄ°

OrijinalliÄŸi bozulmamış, etiketi çıkarılmamış,  tekrar satışa arz edilebilir nitelikte olan ürünlerde iade mevcuttur. Ä°ade hakkının kullanılması için 14 (on dört) günlük süre içinde satıcıya telefon ile whatsapp üzerinden (+90 332 233 71 20) bildirimde bulunulması
Ä°ade istenen ürün ve ürünlerin iÅŸbu SözleÅŸmenin 6. Maddesi hükümleri çerçevesinde kullanılmamış ve satıcı tarafından tekrar satışa arz edilebilir nitelikte olması ÅŸarttır. 

​

6.DÄ°ÄžER KOÅžULLAR

Aras kargo ile gelen sipariÅŸlerin iadesi için aÅŸağıda belirtilen müÅŸteri numarası ile birlikte en yakın Aras kargo ÅŸubesine verilmesi gerekmektedir.
MüÅŸteri No: 2310754551707 

bottom of page